Sherbimet tona

GAMA E PRODUKTEVE

Prokualitet Shpk eshte kompania lider ne lemin e tregetimit te aksesoreve me cilesore per mobileri. Produktet tona jane dizajnuara ne ate menyre qe te krijojne nje ambient funksional, praktik dhe shume te ngrohte ne ambientet e shtepive, zyrave apo hapesirave ku ne funksionojme.
Kompania Prokualitet Shpk perkujdeset qe klientet e saj te gjejne te gjitha produktet baze dhe ato me te sofistikuara te teknologjise se fundit, ne fushen e prodhimit te mobilerise dhe perpunimit te drurit, duke u bazuar ne cilesi maksimale.

SHERBIME TE SHPEJTA

Koha eshte faktori me i rendesishem qe te arrihet maksimumi i efikasitetit ne pune, andaj duke respektuar kete fakt ne jemi gjithemone te klienti ne kohen e duhur duke e sherbyer me materiale dhe perkrahje teknike, vyrtyt ky qe na hape dyert dhe krijon ure te forte lidhese me cdo klient.

PRODUKTE TE LICENSUARA - CERTIFIKUARA

Qe konsumatoret tane te jene rehat dhe komod per produktete qe kane zgjedhur, ne jemi perkujdesur qe te sjellim vetem emra dhe brende te njohura boterisht.
Andaj per cdo produkt ne ju japim garanci dhe certifikata te standardeve europiane.

Bashkëpunëtorët tanë

 

Produktet tona

BLUM

I themeluar para më shumë se 60 vjetësh nga Julius Blum, kompania Blum është sot një
biznes nën administrimin familjar e shtrirë në mbarë botën ku në qendër të zhvillimit të cdo
produkti qëndron përpjekja për lëvizjen perfekte, si:

  • Sistemet e sirtareve
  • Sistemet e kanateve
  • Sistemet e shinave rrëshqitëse
  • Sistemet e menteshave
  • Sistemet e ndarjes së brendshme
  • Teknologjitë e lëvizjes, etj

Do të mahniteni të shihni se si produktet Blum u`a lehtësojne jetën përdite, jo vetëm në
kuzhinë , por edhe në të gjitha hapesirat e banesës.

FRANKE

Si udhëheqës botëror në fushën e prodhimit të lavapjatave, Franke ofron një gamë unike dhe modele të majave më të larta për sa i takon projektimit dhe funksionimit, gjithashtu dhe një shumëllojshmëri të gjërë pajisjesh qëllimi i të cilave është praktik dhe me efikasitet të lartë.

Lavapjata dhe rubineti FRANKE, janë të lidhura me stil dhe dizajn në mënyrë të përkryer me njëri-tjetrin dhe me cilësinë e jashtëzakonshme për të cilën njihet Franke.

HAILO

Që nga themelimi i saj në 1947, HAILO ka punuar për ta bërë punën e shtëpisë dhe kopshtit më të sigurt dhe më të lehtë. Si prodhuesi kryesor i koshave të mbeturinave Hailo u ofron klientëve një gamë të gjerë produktesh dhe zgjidhjesh optimale për kuzhinë, përmes sistemeve të montuara të ndarjes së mbetjeve deri në shfrytëzimin maksimal të hapësirës me sisteme organizimi brilante.

ALCEA

Produktet e Alcea-së , permbushin nevojat e tregut ne 360°, duke mbuluar sektoret si: industria hekurit, industria e drurit/mobilerise, ingjinieria civile, tintometria.

ALCEA prodhon bojëra me teknologji të përparuar për lyerjen e ambienteve shtëpiake, konstruksione metalike, karroceri industriale, makineri bujqësore/agrikulturë, arredimi urban, sektori petrolier etj, sektore këto ku kërkohet rezistencë e lartë ndaj korrozionit, thjeshtësi në pergatitjen dhe aplikimin e produkteve, duke garantuar një punë optimale në trajtimin e suporteve.

FLEX

FLEX ka gamën më të gjerë të mjeteve profesionale me energji elektrike edhe me bateri. Asortimani i FLEX perfshinë që nga produktet bazike deri tek ato më të sofistikuarat, si: aku (burmashinë), flex (brusalicë), hillt, gjirafë, thithëse, vegël poliri, metër laserike, libellë laserike etj.

Të gjitha produktet kanë kualitet të lartë dhe garancion.

HERZ

Kompania HERZ eshte themeluar në vitin 1933 dhe aktualisht prezantohen në 75 vende të botës. Edhe pse ka rritje te kërkesave gjithënjë e më tepër në treg, kompania është gjithëmonë në hap të zhillillimit për përmbushjen e kërkesave dhe shijeve të klientëve, por duke i dhënë gjithëmonë prioritet cilësisë.

Prandaj, që të ndiheni rehat dhe të sigurt në ambientet ku jetoni dhe veproni, zgjedhja e rubineteve dhe dusheve nga UNITAS – HERZ, u`a mundeson këtë me një garancion prej 6 vitesh.

BACHMANN

Kompani gjermane e themeluar para më shumë se 70 vitesh, ofron komponentë dhe sisteme elektroteknike të shpërndarjes së energjisë eletrike nëpër ambientet ku jetojmë dhe veprojmë me qëllim të lehtësimit të përdorimit të produkteve elektrike mobile.

Ofron priza me dimensione dhe kombinime të ndryshme të shukove dhe porteve për usb, mbushës te smartphoneve me wireless dhe me kabëll etj.

SIRO

Siro dhe Nomet janë dy prodhuesitë kryesorë të pajisjeve dekortive te mobiljeve, të cilët ofrojnë zgjidhje klasike, të stilizuara dhe avangarde për çdo lloj mobilie apo stili dere.

Përvec dorëzave ofrojnë edhe organizues të dollapeve dhe garderobes në dhoma gjumi dhe paradhoma.

Rreth nesh

PROKUALITET SH.P.K promovon konceptin e ri të shitjes dhe të shërbimeve në Industrinë e përpunimit të drurit në tregun e Kosovës, me konceptin e biznesit “TE GJITHA NE NJE VEND”.

Ndërmarrja PROKUALITET Sh.p.k. në Prishtinë është themeluar ne vitin 2016, e cila e ka për qëllim që prodhuesit kosovar ti ofroj kualitetin më të lartë të brendeve botërore siq janë: Blum, Franke, Hailo, Schüco, Siro, Volapto, Inoxa, Bachmann, Alcea, Herz, Flex,Hranipex, Permo etj, ku disa prej tyre ka edhe eksluzivitet.

Çdo vitë gama e produkteve në Prokualitet është vazhdimisht në rritje dhe mund te themi se kompania jonë synon të furnizojë tregun në Republikën e Kosovës me tëgjitha produktet që nevojitet për prodhimin kualitativ të kuzhinave dhe mobiljeve.

Ekipi i Prokualitetit kujdeset për nevojat e klientëve të tij duke ndjekur trendet botërore në industrinë e drurit, kjo është arsyeja pse në mënyrë të vazhdueshme transmeton risitë në këtë industri përmes këshillave, trajnimeve dhe prezantimeve për klientët e saj.

Në fokusin e saj, Proualitet e ka që të ofrojë një gamë të plotë të produkteve për shitje dhe të sigurojë të gjitha kushtet për të arritur sa me lehtë te të gjithë klientët e saj. Për të përmbushur kërkesat e klientëve kemi krijuar logjistikë të mirë, depo, ekspozitë, transport si dhe shërbimin që është shumë i
shpejtë dhe efikase nga porosia deri tek dërgimi i mallrave. Për këtë ne kemi krijuar një partneritet të pathyeshëm me klientët tanë.

Me një fjalë, Prokualitet ka funksionalitet dhe kreativitet, konfidencialitet dhe zhvillim, me qëllimin e vetëm për t’u shërbyer klientëve tanë, sepse shërbimi, shpërndarja e shpejtë e porosive dhe kënaqësia e klientit është një qëllim parësor i Prokualitetit. Për të përmbushur nevojat e tregut, d.m.th për të përmbushur nevojat në rritje të klientëve tanë dhe dinamikën e shpejtë të tregut, Prokualitet vazhdimisht është duke punuar për të rritur gamën e produkteve, shërbimeve dhe qendrës logjistike.

Na kontaktoni

Ju mund te na shkruani per pyetjet tuaja, sygjerimet dhe kerkesat e juja duke plotesuar formularin e meposhtem.